A creative agency with an old school attitude and a new school strategy

 

Positiviteit en nieuwsgierigheid

 

Golden Walkman is een samenwerking tussen Herman Poort en Dennis Hardes. Met twintig jaar ervaring op zak hebben zij veel gezien, gedaan en geleerd. Kenmerkend is hun ‘whatever it takes’ aanpak. “Wij zien dat elk bedrijf uniek is qua identiteit en mensen. Aan de andere kant komen veel uitdagingen wél overeen met die van andere ondernemingen. Daarom werken we met beproefde methodes/modellen, maar gaan we door daar waar de bekende modellen stoppen. Dat levert een uniek marketing- en communicatieplan op voor elke onderneming. Maatwerk dus. Samen bepalen we de route die past bij jouw onderneming met als eindpunt altijd: jouw ondernemingsdoel.”

De belangrijkste kernwaarden en kwaliteiten van Golden Walkman zijn positiviteit en nieuwsgierigheid. Herman en Dennis zijn altijd op zoek naar het ‘waarom’ en schuwen het niet de vinger op de zere plek te leggen. Alles om het eindresultaat sterker te maken. Elk bedrijf heeft te maken met uitdagingen. Golden Walkman ziet uitdagingen als kansen. Nu moet je die kansen nog zien te benutten, want dát leidt tot resultaat.

Meer weten?

Neem contact op met Golden Walkman via info@goldenwalkman.nl

 

 

 

 

Herman Poort

Voor mij is het startpunt bepalen wat het eindpunt is, kortom je doelstelling helder krijgen. Ik ben erg nieuwsgierig en dat heeft me heel wat avontuur opgeleverd, van ondernemen tot emigreren tot blauwe plekken en met name goede verhalen, want daar draait het om in ons vak.

Uiteraard doe ik dit altijd vanuit het creatieve en de uitdaging om van niets iets te maken. Heeft jouw bedrijf een marketinguitdaging? 

Laten we dan het avontuur samen aangaan! 

herman@goldenwalkman.nl

 
 

Dennis Hardes

Mijn streven is om het nieuwsgierige kind in iedereen wakker te houden. Keep It Simple of soms juist bewust moeilijk, maar maak het altijd leuk en spannend, want dat leidt naar resultaat.

Ik werk al 20 jaar met veel plezier voor grote en kleinere accounts, zowel nationaal als internationaal. In mijn grote atelier (creatieve speeltuin) maak ik ook schilderijen, realiseer in kunstprojecten, maak ik grafische kunst en geef ik workshops. Ik hou enorm van het combineren van creatieve disciplines. Resultaat is wat telt en hoe we daar komen? What ever it takes.

In het dagelijks leven geniet ik van mijn vriendin en dochter, vakanties, dagtrips, sporten, lekker eten/koken, lezen en het afvinken van onze bucketlist.

dennis@goldenwalkman.nl