Building a brand starts on day 1

 

Positiviteit en nieuwsgierigheid

 

Golden Walkman | Marketing for startups is een samenwerkingsverband tussen Herman Poort (Quito Marketing & Communicatie) en Dennis Hardes (Bureau Hardes Marketing & Communicatie). Twee vakmensen met ieder dik 20 jaar ervaring op het gebied van marketing & communicatie en een gezamenlijke passie voor ondernemen en kennis overdragen. Wij zetten onze kennis en ervaring in om ervoor te zorgen dat elke startup in staat is zijn/haar ambities waar te maken.
 

 

 

 

Herman Poort

Voor mij is het startpunt bepalen wat het eindpunt is, kortom je doelstelling helder krijgen. Ik ben erg nieuwsgierig en dat heeft me heel wat avontuur opgeleverd, van ondernemen tot emigreren tot blauwe plekken en met name goede verhalen, want daar draait het om in ons vak.

Uiteraard doe ik dit altijd vanuit het creatieve en de uitdaging om van niets iets te maken. Heeft jouw bedrijf een marketinguitdaging? 

Laten we dan het avontuur samen aangaan! 

herman@goldenwalkman.nl

 
 

Dennis Hardes

Mijn streven is om het nieuwsgierige kind in iedereen wakker te houden. Keep It Stupid Simple of soms juist bewust moeilijk, maar maak het altijd leuk en spannend, want dat leidt naar resultaat.

Ik werk al 20 jaar met veel plezier voor grote en kleinere accounts, zowel nationaal als internationaal. In mijn grote atelier (creatieve speeltuin) maak ik ook schilderijen, realiseer in kunstprojecten, maak ik grafische kunst en geef ik workshops. Ik hou enorm van het combineren van creatieve disciplines (klooien). Resultaat is wat telt en hoe we daar komen? What ever it takes.

dennis@goldenwalkman.nl