A creative agency with an old school attitude and a new school strategy

 


 

Onze expertise

Golden Walkman is
opgericht door Herman Poort en Dennis Hardes. Twee vakmannen op het gebied van marketing en communicatie. Wij zetten onze kennis en ervaring in om ervoor te zorgen dat elke ondernemer in staat is zijn ambities achterna te gaan. Welk doel heb jij gesteld voor jouw onderneming? Golden Walkman bepaalt samen met jou welke stappen er moeten worden gezet en welke middelen moeten worden ingezet om jouw ondernemersdoel te realiseren.


Zijn jouw doelstellingen al scherp? Dan ligt de focus op de te nemen marketingacties. Zit je als ondernemer nog in een strategische fase, dan kun je Golden Walkman inschakelen om de doelstellingen helder te maken. Wij kunnen in elke fase van het proces instappen.


Om de juiste marketingstrategie te bepalen, maken we niet alleen gebruik van succesvolle marketingmodellen, maar koppelen we daaraan diverse extra’s, waardoor elk marketing- en communicatieplan maatwerk wordt. Jouw onderneming is niet standaard, de acties die erbij horen om de ambities waar te maken, dus ook niet.Voor wie?


Golden Walkman wordt ingezet door zowel mkb-bedrijven als grotere nationale en internationale bedrijven. De overeenkomst tussen deze bedrijven is altijd: ambitie. Al onze klanten zijn, net als wij zelf, hongerig naar de volgende stap en willen groeien.

Rollen

Door onze ‘whatever it takes’ aanpak kunnen we meerdere rollen aannemen op het gebied van marketing en communicatie. Zo lossen we complexe uitdagingen op een effectieve manier op.


Enkele voorbeelden


De zakelijke doelstellingen zijn bepaald. De volgende stap is het vaststellen van de marketingstrategie. Wat heeft jouw onderneming nodig om het doel te bereiken?


Elke bedrijf heeft goud in haar organisatie, maar om het maximale rendement te behalen, is een optimale synergie, sfeer en motivatie tussen het personeel cruciaal. Hoe kun je dit bevorderen?

De juiste mensen op de juiste plek. Wie verzorgt de social media-uitingen? Wie maakt het design? En sluiten deze uitingen op elkaar aan? Golden Walkman kan het team aansturen en er zo voor zorgen dat alle neuzen dezelfde kant op wijzen.

Je weet dat er meer inzit, maar waarom komt het er dan niet uit? Golden Walkman kijkt met jou waar de knelpunten binnen de organisatie zitten

De onderneming brengt een nieuw product of dienst op de markt. Hoe ga je dit succesvol naar buiten brengen?


Meer weten? 
Neem contact met ons op via info@goldenwalkman.nl